In februari 2006 opende Beautysalon Nancy haar deuren in Panningen. En sinds juni 2012 zitten we in een geheel vernieuwde salon in Helden. Beautysalon Nancy is een trendy en professionele praktijk voor huidverzorging en -verbetering.

De filosofie van het bedrijf is: goed verzorgd, beter gevoel. Het uitgangspunt hierbij is een gezonde huid. Allerlei factoren kunnen namelijk het evenwicht van uw huid verstoren. Uw huid staat bloot aan veel in- en externe, vaak negatieve, invloeden.
D.m.v. een grondige huidanalyse en een daarop afgestemde behandeling wordt dit doel nagestreefd. Hierbij worden kwalitatief zeer hoogstaande producten en behandelmethoden gebruikt, die zo specifiek zijn, dat ze alleen in een professionele praktijk toegepast kunnen worden. Eternal range 1
Het merken pakket is met zorg samengesteld, een paar punten die doorslaggevend waren, zijn o.a.:
– Dierproefvrij
– Geen parfum
– Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
– Nieuwste product ontwikkelingen

Als schoonheidsspecialiste, pedicure, visagist en kapster ben ik gespecialiseerd in

diverse gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, visagie, hand- en voetverzorging, massages en het stylen van kapsels. U kunt bij mij terecht voor verbetering van uw huid met aangepaste verzorgingsproducten met daarbij een passend advies voor de thuisverzorging.

In mijn salon wordt o.a. gewerkt met het spaanse merk Skeyndor . Daarnaast kunt u met de op uw huid afgestemde huidverzorgingsproducten thuis de behandeling voortzetten. Na de behandeling waarbij een huidanalyse wordt gedaan krijgt u uiteraard een vakkundig advies over het thuisgebruik. Het resultaat zult u snel merken.

Naast Skeyndor wordt er tevens gewerkt met het unieke Decaar. Met Decaar is het mogelijk om een behandeling te ondergaan met een speciaal geavanceerde kruidentherapie die ontwikkeld is door een dermatoloog en is toe te passen voor vele huidaandoeningen. Waaronder acne, littekens en rimpelbehandeling.

Helemaal nieuw is de Reviderm Skin Needler, een huidverbeterings apparaat voor een natuurlijk facelift. D.m.v. micro-fijne naaldjes die de huid perforeren ga je je eigen huid aanzetten om de collageen en elastine vezels te activeren voor een huidverbetering. Interesse in een kuur, neem contact met ons op en onderga een gratis proef behandeling!!! En de Chemische peeling van Medik8, een zeer intensive peeling met hoogwaardige ingrediënten voor een Anti-Age van de huid.

Heeft u een feestje of bruiloft kunt u niet alleen terecht voor een mooie make-up met de producten van Pupa maar is het ook mogelijk om uw haren te laten föhnen en stylen, dit is tevens mogelijk op locatie. Het merk Pupa staat bekend om zijn trendy Italiaanse make-up. Met name voor vrouwen die houden van design & kwaliteit en op de hoogte willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen op make-up gebied.

En helemaal top is de mogelijkheid voor het definitief ontharen doormiddel van de laserbehandelingen. Meer info op de site.

Heeft u na het lezen van de site nog vragen over de behandelingen of producten, of wilt u graag een afspraak maken, neem contact met mij op!

Uw schoonheidsspecialiste,

nancy

_MG_0651 kopiekl