Laseren d.m.v. Lichtsheer Diode Laser

Bij Beautysalon Nancy  laten we het laserontharen over aan een team van ervaren specialisten die er al jaren verstand van hebben en beschikken over alle diploma’s op het gebeid van ontharen.
Tevens is het mogelijk om de laserbehandeling te laten vergoeden door diverse zorgverzekeraars.

De ontharingsmethode
Als specialist in laserontharen gaan we niet met het eerste de beste laser-apparaat aan de slag. Na grondig vooronderzoek van laser- en flitslampenapparatuur, zijn we uitgekomen op de Lightsheer™ diodelaser van Lumenis, de eerste laser die door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing is goedgekeurd én een van de beste apparaten ter wereld. Deze diodelaser maakt het mogelijk vrijwel alle huidtypes (van licht tot donker) snel en veilig van ongewenste haargroei te ontdoen.

Hoe werkt de Lightsheer™ diodelaser?
De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte en geeft deze energie in een fractie van een seconde vrij. De energie wordt opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is, zodat deze vernietigd wordt zonder schade aan te brengen aan de omringende huid. De opperhuid wordt nog eens extra beschermd door de gekoelde kop van de laser. Deze zogenaamde Chilltip koelt de opperhuid af tot +/- 5º C. Hierdoor kan er ook meer energie worden afgeleverd zonder dat de opperhuid hiervan schade ondervindt. De laser kan zowel voor fijne en gevoelige huid (oksels en bikini) als voor meer robuuste haren, zoals de baard, worden gebruikt.

Natuurlijk heeft u vragen, dat is begrijpelijk. Hier vind u een aantal van de meest gestelde vragen die we trachten te beantwoorden. Zo niet neem gerust contact op.

Is het mogelijk alle kleuren haren te verwijderen? laseren2
Alleen gepigmenteerde haren kunnen worden behandeld en hoe donkerder het haar hoe beter het effect.

Zijn er bijwerkingen?
Na de behandeling ziet de huid wat rood, zoals na zonnebrand en kan wat zwelling vertonen. Dit verdwijnt vanzelf binnen het uur tot een paar uur nadien.

Zijn er beperkingen na een behandeling? 
Minimaal 6 weken voor en 4 weken na een laserbehandeling, is het noodzakelijk dat u de zon zoveel mogelijk vermijdt en geen gebruik maakt van de zonnebank. Geen deodorant, badschuim, bodymelk, parfum of make-up gebruiken gedurende 24 uur na de behandeling Direct na de behandeling geen nylon kousen dragen. Bij gevoel van jeuk niet krabben omdat dit tot ontstekingen kan leiden.

Mag ik naast de behandeling haartjes op een andere manier verwijderen?
Het verwijderen van haartjes met de pincet is ten strengste verboden omdat dit de werking van de methode te niet doet. Dit geldt ook voor een (Epilady of Satinelle) epileerapparaat of harsen. Tussen de behandelingen door kunt u altijd uw ongewenste haartjes verwijderen door gebruik te maken van een ontharingscrème, scheermesje of scheerapparaat

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Cliënten waarbij het haar voldoende pigment bevat zijn gemiddeld na 5 tot 7 behandelingen tevreden met het resultaat. Voor een baard, telt men gemiddeld 4 tot 7 behandelingen. In een enkel geval kan dit afwijken. Oorzaak: man of vrouw, familie of ras, gezicht of lichaam, ziekte of gezondheid en zeker medicijnen of storingen in de hormoonbalans.

Hoe lang duurt een behandeling?
Dit is per behandeling anders. Bij het intakegesprek zal de verwachte duur besproken worden. Gemiddelde voorbeelden: bovenlip 15 minuten, bikinilijn 30 minuten.

I
s een behandeling pijnlijk?
De behandeling is niet geheel pijnvrij. De gevoeligheid van de zenuwuiteinden in de huid varieert per individu en lichaamsdeel. Bijvoorbeeld: het middelste gedeelte van de bovenlip is veel gevoeliger dan de buitenkant en de bikinilijn is doorgaans gevoeliger dan de benen. Na een behandeling wordt de huid gekoeld met behulp van coolpacks.

Datums 2020:

Woensdag 13 januari, 26 februari, 8 april, 20 mei, 1 juli, 12 augustus, 23 september, 4 november en 16 december.

Prijzen per keer:

Ontharen bovenlip € 65,-
Ontharen kin € 75,-
Ontharen gelaat € 110,-
Ontharen oksels € 100,-
Ontharen onderarmen € 150,-
Ontharen bikinilijn € 100,-
Ontharen bikinilijn uitgebreid € 125,-
Ontharen bovenbenen € 230,-
Ontharen onderbenen € 220,-
Ontharen hele  benen € 360,-
Ontharen rug volledig € 360,-
Ontharen halve rug € 250,-
Ontharen borstkas € 250,-
Ontharen baard € 175,-