Wat zijn Nutricosmetics?

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Er zijn verschillende lijnen:

ANTI-AGING

Onze Anti-Aging lijn bestaat uit krachtig werkende formules voor huid- en lichaamsverzorging die rimpels en huidveroudering tegengaan, de huidstructuur helpen te verbeteren, bindweefsel versterken, beschermen tegen UV-straling, etc. Het resultaat is een mooie, rijk gevoede, stevige huid die goed gehydrateerd en gezond is.

SKIN HEALTH

Onze Skin Health lijn bestaat uit huid-verzorging en lichaamsverzorging producten met essentiële nutriënten die een bijdrage leveren aan gezond houden van de huid bij verschillende huidcondities en zoals pigmentvlekken, ontstekingsgevoeligheid, een droge, rode of onzuivere huid, etc. Het resultaat is een gave, egale, mooie en gezonde huid.

VITALITY

Onze Vitality lijn bestaat uit supplementen die effectief zorgen voor het goed functioneren van de stofwisseling (metabolisme), het immuunsysteem en het verhogen van de weerstand, het lichaam meer energie en herstellingsvermogen geven en gewrichten soepel houden, etc.

Als u wilt weten hoe de kwaliteit van uw huid en gezondheid is en die kunt verbeteren. Stuur een mail naar:                          info@ beautysalonnancy.nl