Blog

Pupa Milano Make-up

PUPA Milano Make-up oorspronkelijk komt het merk Pupa uit Italië. Het is een make-up merk met een zeer hoog pigmentgehalte, waardoor de make-up erg lang blijft zitten. Zo kun je de hele dag van jouw prachtige make-up genieten! .
PUPA Milano Make-up is hét make-upmerk voor vrouwen die houden van design en kwaliteit een vanzelfsprekendheid vinden.

pupa_logo
PUPA Milano make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte. De kleurvastheid is gegarandeerd goed!
Vandaar dat veel BN-ers PUPA Milano Make-up via hun visagisten ontdekken.

Natuurlijke ingrediënten
Hoog pigmentatiegehalte
Hypoallergeen
Dierproefvrij
Dermatologisch getest

Medik8 Chemische Peeling


Medik8 Chemische Peeling

Een intensieve peeling voor een geweldig Anti-Age van de huid!!

 

Waarom is Medik8 anders?

Wij geloven dat iedereen Beautiful Skin for Life verdient.

Wanneer we merken dat onze huid begint te verouderen met fijne lijntjes, rimpels, onregelmatige teint en textuur, is het al te verleidelijk om de nieuwste wondercrème te kopen in de ijdele hoop om voor altijd jong te blijven. Helaas, zoals je ongetwijfeld zelf hebt ervaren, worden we vaak teleurgesteld door beloften die niet worden nagekomen.
Bij Medik8 denken we anders. We houden van wetenschap, niet van fictie. Het behalen van echte resultaten betekent niet dat je geweldige textuur, mooie geuren of interessante en veilige ingrediënten moet opgeven. Verre van dat. Het echte wonder is het begrijpen en werken in harmonie met de natuurlijke huidbiologie.

WAT IS EEN CHEMISCHE PEELING?

Medik8 chemische peelings zijn exfoliërende zuren van professionele kwaliteit die met een klein borsteltje op de huid worden aangebracht om het huidoppervlak en de huidtextuur te herstellen en te verbeteren. Ontdek hier ons uitgebreide assortiment professionele chemische peelings. Er zijn peelingen voor iedere huidtype en ieder huidprobleem.

WELKE RESULTATEN KAN IK VERWACHTEN?

24 uur na de peeling zal uw huid waarschijnlijk een beetje strak aanvoelen en er enigszins rood uitzien. Binnen 3 dagen begint uw huid te schilferen, maar binnen een week begint u een duidelijkere, meer egale huidteint te zien. Tijdens de kuur van 6 peelingen zullen de resultaten nog zichtbaarder zijn. 

Start hiermee op 30-jarige leeftijd en wij geloven dat u eruit ziet als 40-jarige op 50-jarige leeftijd. Het is nooit te laat om te beginnen met
huidverbetering!

 

Medik8 Chemische Peeling behandeling 60 min                            € 69,50     

Intensive anti-age Peeling aangepast op u huidtype, vraag naar de kuur.

 

 

 

Laviesage Nutricosmetics

Wat zijn Nutricosmetics?

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid. Voedingssupplementen als ondersteuning van schoonheidsbehandelingen op het gebied van anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen zoals acne.
Nutricosmetics zorgen in de huid voor de juiste bouwstenen om de behandelingen succesvoller te laten verlopen en om een mooier en duurzamer eindresultaat te realiseren.

Er zijn verschillende lijnen:

ANTI-AGING

Onze Anti-Aging lijn bestaat uit krachtig werkende formules voor huid- en lichaamsverzorging die rimpels en huidveroudering tegengaan, de huidstructuur helpen te verbeteren, bindweefsel versterken, beschermen tegen UV-straling, etc. Het resultaat is een mooie, rijk gevoede, stevige huid die goed gehydrateerd en gezond is.

SKIN HEALTH

Onze Skin Health lijn bestaat uit huid-verzorging en lichaamsverzorging producten met essentiële nutriënten die een bijdrage leveren aan gezond houden van de huid bij verschillende huidcondities en zoals pigmentvlekken, ontstekingsgevoeligheid, een droge, rode of onzuivere huid, etc. Het resultaat is een gave, egale, mooie en gezonde huid.

VITALITY

Onze Vitality lijn bestaat uit supplementen die effectief zorgen voor het goed functioneren van de stofwisseling (metabolisme), het immuunsysteem en het verhogen van de weerstand, het lichaam meer energie en herstellingsvermogen geven en gewrichten soepel houden, etc.

 

 

Laser Ontharen

Laseren d.m.v. Lichtsheer Diode Laser

Bij Beautysalon Nancy  laten we het laserontharen over aan een team van ervaren specialisten die er al jaren verstand van hebben en beschikken over alle diploma’s op het gebeid van ontharen.
Tevens is het mogelijk om de laserbehandeling te laten vergoeden door diverse zorgverzekeraars.

De ontharingsmethode
Als specialist in laserontharen gaan we niet met het eerste de beste laser-apparaat aan de slag. Na grondig vooronderzoek van laser- en flitslampenapparatuur, zijn we uitgekomen op de Lightsheer™ diodelaser van Lumenis, de eerste laser die door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing is goedgekeurd én een van de beste apparaten ter wereld. Deze diodelaser maakt het mogelijk vrijwel alle huidtypes (van licht tot donker) snel en veilig van ongewenste haargroei te ontdoen.

Hoe werkt de Lightsheer™ diodelaser?
De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte en geeft deze energie in een fractie van een seconde vrij. De energie wordt opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is, zodat deze vernietigd wordt zonder schade aan te brengen aan de omringende huid. De opperhuid wordt nog eens extra beschermd door de gekoelde kop van de laser. Deze zogenaamde Chilltip koelt de opperhuid af tot +/- 5º C. Hierdoor kan er ook meer energie worden afgeleverd zonder dat de opperhuid hiervan schade ondervindt. De laser kan zowel voor fijne en gevoelige huid (oksels en bikini) als voor meer robuuste haren, zoals de baard, worden gebruikt.

Natuurlijk heeft u vragen, dat is begrijpelijk. Hier vind u een aantal van de meest gestelde vragen die we trachten te beantwoorden. Zo niet neem gerust contact op.

Is het mogelijk alle kleuren haren te verwijderen? 
Alleen gepigmenteerde haren kunnen worden behandeld en hoe donkerder het haar hoe beter het effect.

Zijn er bijwerkingen?
Na de behandeling ziet de huid wat rood, zoals na zonnebrand en kan wat zwelling vertonen. Dit verdwijnt vanzelf binnen het uur tot een paar uur nadien.

Zijn er beperkingen na een behandeling? 
Minimaal 6 weken voor en 4 weken na een laserbehandeling, is het noodzakelijk dat u de zon zoveel mogelijk vermijdt en geen gebruik maakt van de zonnebank. Geen deodorant, badschuim, bodymelk, parfum of make-up gebruiken gedurende 24 uur na de behandeling Direct na de behandeling geen nylon kousen dragen. Bij gevoel van jeuk niet krabben omdat dit tot ontstekingen kan leiden.

Mag ik naast de behandeling haartjes op een andere manier verwijderen?
Het verwijderen van haartjes met de pincet is ten strengste verboden omdat dit de werking van de methode te niet doet. Dit geldt ook voor een (Epilady of Satinelle) epileerapparaat of harsen. Tussen de behandelingen door kunt u altijd uw ongewenste haartjes verwijderen door gebruik te maken van een ontharingscrème, scheermesje of scheerapparaat

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Cliënten waarbij het haar voldoende pigment bevat zijn gemiddeld na 5 tot 7 behandelingen tevreden met het resultaat. Voor een baard, telt men gemiddeld 4 tot 7 behandelingen. In een enkel geval kan dit afwijken. Oorzaak: man of vrouw, familie of ras, gezicht of lichaam, ziekte of gezondheid en zeker medicijnen of storingen in de hormoonbalans.

Hoe lang duurt een behandeling?
Dit is per behandeling anders. Bij het intakegesprek zal de verwachte duur besproken worden. Gemiddelde voorbeelden: bovenlip 15 minuten, bikinilijn 30 minuten.

I
s een behandeling pijnlijk?
De behandeling is niet geheel pijnvrij. De gevoeligheid van de zenuwuiteinden in de huid varieert per individu en lichaamsdeel. Bijvoorbeeld: het middelste gedeelte van de bovenlip is veel gevoeliger dan de buitenkant en de bikinilijn is doorgaans gevoeliger dan de benen.

Datums 2022:

11 januari, 2 februari, 22 februari, 16 maart, 5 april, 8 juni, 20 juli, 31 augustus, 12 oktober, 1 november, 23 november en 13 december .

Prijzen per keer:

Ontharen bovenlip € 55,-
Ontharen kin € 75,-
Ontharen gelaat/wangen € 95,-
Ontharen oksels € 60,-
Ontharen onderarmen € 125,-
Ontharen bikinilijn € 90,-
Ontharen bikinilijn uitgebreid € 125,-
Ontharen bovenbenen € 230,-
Ontharen onderbenen € 199,-
Ontharen hele  benen € 360,-
Ontharen rug volledig € 245,-
Ontharen halve rug € 195,-
Ontharen borstkas € 195,-
Ontharen actie oksels + bikinilijn € 115,-

Pedicure

 

Voetverzorging met Gehwol

   Pedicure     30 min                                            € 30,-

  Pedicure de luxe incl. lakken   45 min          € 35, –

  Nagelbeugels per beugel                                 €  7,50

Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandeling Huidverzorging

 

Skeyndor Zuiverende Basisbehandeling 45 min                            € 45,-     

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en een creme.

Skeyndor Gelaatsbehanding 60 min                                                   € 57,50

Reiniging, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, korte decolleté massage, masker en een creme.

Skeyndor Gelaatsbehandeling de Luxe 90 min                               € 65,-     

Reiniging, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide massage, ampul, masker, creme en evt. een licht make-up.

Skeyndor Gelaatsbehandeling de Luxe + speciaal masker         € 72,50       

Bijv. PB Serum, Power C+ of Power Hyaluronic behandeling

Skeyndor for Men gelaatsbehandeling 60 min                                € 55,-   

Aangepast behandeling voor de man

Medik8 Chemische Peeling behandeling 60 min                            € 69,50    

Intensive Peeling aangepast op u huidtype.
Voornamelijk in kuurverband. Bij 5 behandelingen de 6de keer gratis!

Decaar Algae Peeling treatment 60 min                                            € 70,-

Decaar Algae Peeling treatment 75 min incl. massage                   € 77,50

Algae Peeling speciaal voor huidverbetering, acne, en acnelittekens.
Voornamelijk in kuurverband. Bij 3 behandelingen de 4de keer gratis.

Reviderm Skin Needler Behandeling 60 min                                  € 69,50

Behandeling voor natuurlijke facelift.
Voornamelijk in kuurverband.  Incl. Needler thuisproducten, bij 6 behandeling de 7 keer gratis.

 

Diverse behandelingen

 

 

Epileren/harsen wenkbrauwen                   € 15,-
Harsen bovenlip en/of kin                            € 12,50
Verven wimpers of wenkbrauwen               € 12,50
Tijdens een gelaatsbehandeling 50% korting

Ontharen

Harsen onderbenen                                     € 27,50
Harsen gehele benen                                   € 47,50
Harsen gehele benen incl. bikinilijn        € 55,-
Harsen bikinilijn of oksels                         € 15,-
Harsen armen                                               € 20,-
Harsen rug                                                    € 30,-

Make-up

            Dagmake-up                                        € 20,- 

             Avond/Feest/Gala make-up          € 25,-   

          Bruids Make-up arrangement       € 99,-

                          Proefmake-up

                             Epileren wenkbrauwen

                           Bruids Make-up

                           Gratis lipstick of lipgloss.

Bruidsmake-up is ook mogelijk op locatie, vraag naar de mogelijkheden en prijzen.