Voor een doeltreffende acne-behandeling bent u bij ons aan het juiste adres!

Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acne. Een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst. Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans. De ANBOS-schoonheidsspecialist helpt je hiermee zodat jouw huid er weer schoon en fris uitziet!

Jeugdpuistjes

Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.

Pubers, maar ook volwassenen

Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Deze kan psychische problemen geven. Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen.

 

Vergoeding via het ziekenfonds mogelijk.
Als acné specialist helpen wij je graag om van je acné af te komen. Voordat de behandeling start krijg je een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Er wordt dan gekeken naar je huid en een behandelplan opgesteld. Zo weet je precies wat je te wachten staat. We pakken niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant aan. We stemmen de acne behandeling specifiek af op jouw huid.
We maken vaak gebruik van een intensieve kuur van de Decaar Algen Peeling.

Maak nu een afspraak voor een Acné Behandeling, en verbeter je huid.