Huidverbeterende behandelingen hebben als doel om de huid gezonder te laten functioneren.

Een gezonde huid is automatisch ook een mooie huid en dat willen we natuurlijk allemaal wel. De vraag naar huidverbetering is zeer groot en er wordt tegenwoordig zoveel aangeboden, dat men door de bomen het bos niet meer ziet.
De behandelingen zijn meestal intensiever en grondiger vergeleken met een schoonheidsbehandeling en in de salon maken we gebruik van intensive Skeyndor Fruitzuur Peelingen, Décaar Algen Biokruiden Peelingen en werken met het Reviderm Skin MicroNeedler apparaat.

 

 

Waarom kiezen we voor een Fruitzuur Peeling?
Met een Intensive fruitzuur Peeling veroorzaken we opzettelijk een vervelling, omdat we daarmee een welbepaald doel hebben.

Professionele Fruitzuur Peelings gaan dieper en hebben daardoor een intensievere werking. Bij iedere behandeling die wij doen werken we met Skeyndor of Medik8 peelings. Huidveroudering begint bij ieder mens met een tragere deling van cellen, waarbij op termijn de levende lagen steeds inactiever worden en de dode huidcellen steeds meer aan te oppervlakte blijven kleven. Het gevolg is dat de collageen en elastine productie afneemt. Peelings is daarvoor de 1e oplossing. Peelings zetten we in bij:
Rimpeltjes
Vale huid
Huidveroudering
Droge huid
Vette huid
Grove poriën
Littekens
Algehele huidverbetering

Afhankelijk van het probleem passen we de Fruitzuren aan. Iedere Peeling heeft zijn eigen speerpunt.

 

 

 

Waarom kiezen we voor een Décaar Algen Peeling?

De Décaar Algen Biopeeling: Algen Biopeeling betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. Dus een 100% pure biopeeling.De kruidenpeeling is een huidverbeterende behandeling. Deze Algenpeeling is gericht op het versnelt vernieuwen van de opperhuidlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken activeert de Algenpeeling het afschilferingsproces van binnenuit. 

WAT IS HET VOORDEEL VOOR JOU HUID?

Naar mate het ouder worden zal de celdeling vertragen naar 60 dagen. Met de Algenpeeling zorgen we ervoor dat de huid zich weer sneller gaat vernieuwen. Dit geeft een jonger gedragende huid.
Daarnaast is deze kruidenpeeling één van de weinige peelings die de talgklier inzakken en daar een vernieuwing geven van de opbouw van jou talgklier. Jou talgklieren worden als het ware gereset. Dit heeft zeer positieve effecten op acné en littekens van acné.  

HOE GAAT DE BEHANDELING?

Voor de behandeling beoordelen we de huid. We reinigen de huid en verwijderen onzuiverheden indien dit nodig is. De Algen word verwarmd (om de kruiden te activeren). Vervolgens brengen we de Algen aan en maken draaiende bewegingen op de huid. De huid kan warm gaan aanvoelen, prikkelen en tintelen. De huid zal roze/rood worden. Nadat we de Algen weer verwijderd hebben brengen we een masker aan om de huid te kalmeren. We sluiten de behandeling af met de verzorgende Decaar producten en een SPF bescherming.

We leggen na de behandeling duidelijk uit hoe je de Decaar producten thuis gaat gebruiken.
Deze producten moeten in combinatie met de Algenpeeling (kuur) gebruikt worden.
Dat geeft, naast dat het de werking van de peeling ongeveer 40% sterker maakt, ook de beste bescherming.

 

 

 

Waarom kiezen we voor een Reviderm SkinNeedler Behandeling?

De Reviderm SkinNeedling behandeling is de (r)evolutie in micro-needling.
Al meer dan tien jaar wordt micro-needling gezien als het geheime wapen onder de anti-aging methoden die wordt gebruikt om zichtbare huidproblemen te behandelen. Strak en stevig bindweefsel is de belangrijkste eigenschap van een gezonde, strakke huid. De spankracht van de huid hangt af van het eigen collageen en elastine en het lichaamseigen hydraterende molecuul hyaluronzuur.
Huidveroudering, maar ook andere factoren zoals roken, zon en slechte leefgewoonten dragen bij aan de verslechtering van de huid. Er worden minder cellen geproduceerd, de bloedcirculatie wordt trager, processen in de huid verlopen langzamer en het huid eigen regeneratievermogen duurt langer.

Wat is Micro-Needling?

schoonheidssalon-soraya-reviderm-skin-needler-het-verschil

Bij micro-needling worden er kleine perforaties in de huid gemaakt. Micro-needling gebruikt het zelfherstellende mechanisme van de huid voor een gelijkmatig, jong uitziende huid.

 

Hoe werkt Micro-Needling?

Micro-fijne naaldjes perforeren de huid met nauwkeurige precisie waarbij kleine, doelgerichte verwondingen worden gecreëerd in de epidermis (bovenste huidlaag).
Hierdoor worden de huid eigen herstelmechanismen en het regeneratievermogen geactiveerd, wat zorgt voor een jongere huid en een egale huidstructuur. De SkinNeedler zorgt voor een trigger in de huid, waardoor er celvernieuwing gaat plaatsvinden en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt geactiveerd. Hierdoor is de SkinNeedler van Reviderm een effectief middel tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering.

De Reviderm serums die tijdens de behandeling worden aangebracht, zijn gepatenteerd en dragen het Duitse kwaliteitskeurmerk. De speciale ingrediënten in deze formules kunnen dankzij de micro-needling dieper doordringen in de huid en blijven hun werking ook na de behandeling voortzetten.

De behandeling

– reiniging van de huid
– peeling
– desinfectie van de huid
– Reviderm formule aanbrengen
– micro-needling. De naalddiepte wordt ingesteld van 0,25 tot 0,5 mm.
– herstellend masker
– bescherming

Voor een langdurig resultaat is het aan te raden om een behandeling in kuurverband te volgen. Er zijn (minimaal) 6 micro-needling behandelingen in 3 maanden tijd nodig. De natuurlijke processen in de huid worden tijdens de behandelingen in werking gesteld en werken nog 3 maanden na de laatste behandeling door.
Bij een kuur krijgt u een thuisverzorgingsset mee, die u de eerste drie dagen na de behandeling zal gebruiken. 

Direct Effect
De huid is zichtbaar strakker en zachter
Huidstructuur is stralender
De huid is egaler
Comfortabeler gevoel van de huid
Rimpels zijn verminderd

Effect op lange termijn na 6 behandelingen
De epidermis is dikker
Het vochtbehoud is verbeterd
Plaatsen met structurele schade zijn verminderd
Collageenvezels zijn hervormd

 

Voor en Na foto…